21 Temmuz 2016 Perşembe

Prof.Dr.Ana ASLAN

Merhaba ,
  Sağlıklı yaşamak ve sağlıklı  yaşlanmak herkesin ittifakla kabul ettiği bir
 gerçektir.
   Günümüzü yaşam ve çalışma koşullarında  insan yapısı  haliyle  yıpranmakta gün geçtikçe bir önceki günü  arar hale gelmektedir.
Fiziken güzel ve güçlü gözükmek  manende güzel ve güçlü olmanın temel presibidir.
 Bu düşünceden hareket ederek  Romanya'dan  ithal edilen ve dünyanın saygın ülkelerinde 
yıllardır kullanılan ve kabul gören  ASLAVİTAL
 kişisel bakım ve kozmetik ürünlerini Türkiye’ye getirmiş bulunmaktayız.
Aslavital :prof. Dr.Anna Aslan tarafından 1952 yılında kurucusu ve genel müdürü olduğu Romanya Geriatrik Tıp Bilimi  Devlet Enstitüsü ‘nce geliştirilmiştir.
Prof.Aslan bu enstitüde prematüre bozulma ve yaşlanma sürecini yavaşlatan ve hatta  geri döndüren bir yöntem keşfetti .Prof. Anna Aslan bu yöntemi ASLAVİTAL  adını verdi .Yaşlanma süreci üzerindeki canlandırıcı etkileri vurgulamak için özellikle seçilmiş bir isimdir.Bu ürünün temelinde ,yaşlanma süreci ile merkez sinir sistemi hastalıkları ve kardiyovasküler sistem üzerinde metabolik ,enzimatik ve anti-distrofik etkiye sahip prokain mevcuttur.Ürünün diğer bileşenleri arasında profilaksi (hastalıktan korunma )alanına ve yaşlanma sürecinin geciktirilmesine yeni bir unsur koyan hızlandırıcı ve damar sertleşmesini önleyici bir faktör yer alır.
ASLAVİTAL içerdiği maddeler itibariyle diğer kişisel bakım ve kozmetik ürünlerinden büyük farklılıklar  taşımaktadır .Devamlı kullanılması halinde üretiminde vaat ettiği tüm hususların gerçekleşeceği  kesin olarak bilinmelidir.
Charlie Chaplin .Salvador Dali.Marlene Dietrich .Pablo Picasso .başkan J.F.Kennedy ,Stallone ,İndira Ghandi gibi ünlüler DR. Aslan ‘ın terapisinden yararlandı.Aslan  Enstitü Grubu İsviçre'de ,Almanya ,Fransa, İspanya, Mısır, Panama ve Güney Amerika'da bulunuyor. Amerika Birleşik Devleterinde ki  ilk Aslan Enstitüsü ise Beverly Hills Tıp Merkezindedir.
Geçenlerde yapılan Monte Carlo Gerontoloji Kongresi bir kez daha Dr. Aslan 'ın temel katkılarını takdir etti .
Saygılarla  

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder